Instagram Feed API

Heb jij zo’n mooie Instagram slider op je website? Let dan op!

Sinds een aantal maanden heeft Facebook (het bedrijf achter Instagram) het API beleid aangepast. Je zal wel denken: “Wat is een API?”. Een API is een code die in dit geval de website toegang geeft tot berichten, posts en gegevens op je Instagram account. Op deze manier kunnen je meest recente posts worden weergegeven  op de website.

Wat is er veranderd?

Sinds een tijdje moet een Instagram API iedere 2 maanden vernieuwd worden. Dit betekent dat een Instagram feed op je website opeens erg tijds intensief is geworden. Gezien de groei die Digital Pieces de afgelopen tijd heeft doorgemaakt kunnen we deze service niet meer kosteloos aan je aanbieden. 

Wat zijn de opties?

  1. Digital Pieces support
    De gemakkelijkste optie is het aanschaffen van onze onderhoud plugin. Deze plugin kost 300euro per jaar of 25 euro per maand. Op deze manier is je website niet alleen altijd veilig maar is het hele API verhaal ook geregeld. Wij vernieuwen deze dan namelijk voor je en op die manier is je Instagram feed altijd zichtbaar.
  2. Doe het zelf
    Doe het zelf aan de hand van onze tutorial. Log in met je gegevens en vernieuw de api. 👍🏽 
    Heb je nog geen login gegevens? Laat het dan even weten, dan zullen deze voor je aangemaakt worden.